Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Warmlopen voor Lissabon

Warmlopen voor Lissabon

Warmlopen voor Lissabon

Vriezen doet het niet in Lissabon. En met een beetje geluk vang je de laatste stralen winter- of eerste stralen lentezon terwijl je door die prachtige steile straten struint.

Dit krijg je

  • Retourvlucht Amsterdam – Lissabon met Tap Air Portugal (voordeligste klasse)
  • Twee overnachtingen in een tweepersoonskamer (met airconditioning)
  • Twee keer ontbijt
  • Gratis gebruik van wifi
  • Gratis ANWB-reisgids
  • Welkomstverrassing
  • Een extra nacht vanaf € 35 per persoon per nacht, inclusief ontbijt

Hier slaap je

Hotel Dos Anjos*** ligt vlak bij Praça do Restauradores, een druk, gezellig plein naast het mooie Rossio Station. Vanaf het hotel ben je zo in Baxia, het centrum van Lissabon met veel leuke cafés en winkels. Auto’s mogen hier op veel plekken niet rijden, maar de beroemde gele trams natuurlijk wel! Wil je chic shoppen in de sfeer van de Parijse Champs-Élysées, ga dan naar de Avenida da Liberdade op 15 minuten lopen. Of verken de wijk Rossio, waar je uitgebreid kunt winkelen en daarna kunt bijkomen op een terras. Ook Belém is de moeite waard. Een wijk vol prachtige tuinen, parken en monumenten, maar misschien wel het meest bekend om Pastéis de Belém, de beroemde Portugese gebakjes. Met metrostation Intendente op twee minuten lopen van je hotel ligt sowieso de hele stad aan je voeten.

LissabonTekst1

Dit kost het

Dit arrangement kost € 209 p.p. (vanaf-prijs). De prijs is inclusief luchthavenbelasting. Reserveringskosten (€ 17,50 per boeking), bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking) en de transferkosten van het vliegveld naar het hotel (en v.v.) zijn niet inbegrepen. De actie geldt t/m 30 juni 2015 en is dagelijks te boeken.

Zo kun je reserveren

Reserveren kan via Dejongintra.nl/flair of tel. 0180 457803. Vermeld altijd de speciale reiscode SVLISZ9.

Tip: verken de stad op de fiets
Speciaal voor Flair-lezeressen biedt de Jong Intra Vakanties een fietstour aan voor € 29 per persoon. Ontdek in drieënhalf uur de hoogtepunten van Lissabon, onder leiding van een Engelstalige gids.