Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Tips voor een superfit zomerlijf + WIN!

Tips voor een superfit zomerlijf + WIN!

Tips voor een superfit zomerlijf + WIN!

Om deze zomer vol zelfvertrouwen in je bikini aan het zwembad te liggen of in een mooi jurkje te flaneren over de boulevard, is een gezonde levensstijl key. Flair geeft tips voor de weg naar een fit zomerlijf!

Flair samen met TomTom Sports

1. Op het menu
Wat je echt moet schrappen? Stop met alcohol, want naast calorieën bevat dit ook veel suiker. Vervang daarnaast witte koolhydraten door de volkoren variant (brood, pasta en rijst) en vermijd teveel zout. Zout houdt namelijk vocht vast en geeft een opgeblazen gevoel. Wel doen: veel groenten en fruit, peulvruchten, zuivel, olijfolie en vis toevoegen aan je menu. En eet vlees met mate.

2. Dorstlesser
Water is onmisbaar voor het menselijk lichaam. Het speelt een belangrijke rol bij de opname en afbraak van voeding, wat invloed heeft op de afbraak van vetten als energie en voor de afvoer van afvalstoffen. Bovendien kunnen dorstgevoelens verward worden met trek, drink ook daarom 2 liter water per dag. Zo voorkom je dat je naar extra snacks grijpt.

3. Krachtig
Voor het beste resultaat combineer je cardio- en krachttraining. Wanneer je meer spiermassa opbouwt, heeft je lichaam meer energie nodig. Je spieren zullen dan de vetverbranding stimuleren. En motivatie nodig voor dat rondje hardlopen? De nieuwe generatie sporthorloges van TomTom Sports biedt dankzij GPS de mogelijkheid om nieuwe trajecten te ontdekken zonder twee keer dezelfde route te hoeven volgen. Die afwisseling motiveert je (letterlijk) verder te gaan! Bovendien is het horloge waterproof tot maar liefst 40 meter diep, je kunt dus met een gerust hart een verfrissende duik nemen deze zomer.

4. Stel jezelf een doel
Daag jezelf uit met een dagelijks of wekelijks doel, dit houdt je scherp en gemotiveerd. Stappen, calorieën, afstand of actieve tijd bijhouden, een sporthorloge biedt uitkomst. Stel je doel in en houd je vooruitgang bij in de TomTom Sports-app om gemotiveerd te blijven. Je precies wanneer je er een tandje bij moet zetten of een stapje terug moet doen om je doel(en) te bereiken.

Stel jezelf doelen, dit houdt je scherp en gemotiveerd!

5. Voldoende slaap
Te weinig uren slapen, beïnvloeden de wijze waarop je lichaam voedsel verwerkt. Dit kan op de lange termijn zelfs leiden tot gewichtstoename. Ook kan slaapgebrek je immuunsysteem verzwakken, waardoor je meer vatbaar bent voor ziektes. De TomTom sporthorloges houden je activiteiten 24/7 bij. Naast tijdsprestaties, snelheden, je hartslag en het aantal verbrande calorieën, houden zij ook slaappatronen bij. Ze helpen je doelen in te stellen en je voortgang bij te houden. Kortom: met de TomTom sportaccessoires word je op een leuke manier superfit voor de zomer.

Winnen
Benieuwd wat zo’n sporthorloge van TomTom jou kan bieden? Flair geeft er nu één weg! Om kans te maken, hoef je je alleen maar in te schrijven voor de nieuwsbrief en antwoord te geven op de vraag: wat is jouw ultieme tip om een gezonde levensstijl vol te houden?
Succes!

TomTom Sports logo

Shoppen is altijd een goed idee