Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > The Bodyguard: Beste Grote Musical!

The Bodyguard: Beste Grote Musical!

The Bodyguard: Beste Grote Musical!

The Bodyguard, De terugkeer van Hans & Grietje, Soldaat van Oranje… allemaal musicals die afgelopen woensdag in de prijzen vielen. In het Utrechtse Beatrix Theater werden namelijk de jaarlijkse Musical Awards weer uitgereikt.

The Bodyguard
Een absolute hit op dit moment is The Bodyguard en dat vond de vakjury ook, volgens de jury is het letterlijk en figuurlijk de grootste musical en was de award voor Beste Grote Muscial dus helemaal terecht!

Romy Monteiro
De prijzen voor de beste vrouwelijke en de beste mannelijke hoofdrol waren voor Lone van Roosendaal in Heerlijk duurt het langst en Wart Kamps voor zijn rol in De Zere Neus van Bergerac. Maar er is ook een prijs voor aanstormend talent en die won Romy Monteiro voor haar rol in The Bodyguard. Dit omdat ze volgens de jury iedereen ogenblikkelijk op de knieen krijgt zodra ze het podium betreedt. Natuurlijk trad ze ook nog even op.

Lees ook het interview met Romy Monteiro dat eerder in Flair stond.

Oeuvre award
Joop van Den Ende kreeg tijdens het gala een Oeuvre Award – dat ie die nog niet had, bizar!- voor zijn grote inzet en enorme passie voor de musical. De award kreeg hij verrassend genoeg uitgereikt door queen of rock Tina Turner. Met haar 76 jaar stond ze nog even stralend op het podium. Voor kenners was het niet zo heel verrassend want zij en Joop werken aan een musical over haar leven, we zijn benieuwd!

Wil jij ook naar deze bekroonde muscial? Bestel dan snel je kaarten met Flair voordeel van 10 euro per kaartje!

Foto’s: Roy Beusker