Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Redactrice Anne-Flore test uit: de Oral-B Genius 9000 tandenborstel!

Redactrice Anne-Flore test uit: de Oral-B Genius 9000 tandenborstel!

Redactrice Anne-Flore test uit: de Oral-B Genius 9000 tandenborstel!

Mijn moeder zei vroeger altijd tegen mij: ‘je tanden zijn je kostbaarste sierraad, dus wees er zuinig op!’ Dit is me altijd bijgebleven, en twee keer per dag goed poetsen is voor mij dan ook de standaard. Het uittesten van een elektrische tandenborstel mét high tech functies, was dan ook op mijn lijf – en tanden – geschreven.

Alle kleuren van de regenboog
Benieuwd was ik wel naar dit nieuwste snufje van Oral-B. Want een tandenborstel die elektrisch is, was voor mij al een ervaring op zich. Ja, ik behoor nog altijd tot de oude garde die haar tandjes poetst met een ouderwetse tandenborstel. Dus toen ik het apparaatje uit de doos bevrijdde, voelde ik me gelijk al erg volwassen. Maar mijn enthousiasme in de Oral-B Genius 9000 was pas echt gewekt, toen ik zag dat de tandenborstel licht gaf. In allerlei verschillende kleuren. Love!

flair_tandenborstel-4

Foto: Piter Hettinga

Genius
Oké, I’m a sucker voor vrolijke kleurtjes, maar dat deze tandenborstel écht een genius is, bleek al snel. Zelfs voor een atechnisch persoon als ik, was het installeren van de tandenborstel een simpel te klaren klusje. Eerst installeerde ik de bijbehorende Oral-B App op mijn smartphone en plakte ik de standaard ervoor op de spiegel. Het groene cirkeltje op de App gaf aan dat ik mijn telefoon op de juiste hoogte had hangen en dus kon ik beginnen met poetsen. Ik was best benieuwd of deze App mijn poetservaring écht zoveel beter en handiger zou gaan maken.

Fancy
Nu voelde het voor mij sowieso al heel erg fancy om met een elektrische tandenborstel te poetsen in plaats van met mijn ouderwetse exemplaartje, maar ineens was poetsen een stuk leuker! De App liet precies zien welke stukken van mijn gebit goed gepoetst waren, en welke nog onder handen genomen moesten worden. Erg handig om eens te zien hoe goed ik nou daadwerkelijk altijd poets. Wanneer ik iets te fanatiek werd en te hard poetste, brandde er een rood lichtje, waardoor ik wist iets minder hard te drukken. Want daar schijnen je tanden én je tandvlees dus een stuk gelukkiger van te worden.

flair_tandenborstel-3

Eindoordeel
Ik ben erg enthousiast over de Oral-B Genius! De tandenborstel is niet alleen ontzettend handig en gemakkelijk in gebruik, maar ziet er ook nog eens mooi uit. Het reisetui met ingebouwde standaard voor je telefoon, maakt zelf poetsen on the go nog gemakkelijk. Ik vond het erg fijn om eens te zien of ik wel goed poets en welke gedeeltes van mijn gebit iets meer aandacht verdienen. Al met al zou ik deze fancy tandenborstel zeker aanraden, en vind ik het een uitkomst om mee te poetsen. En mijn tanden? Die voelen sinds het gebruik van de tandenborstel schoner aan én lijken zelfs iets witter. For real!

Winnen!
Kun jij wel een nieuwe tandenborstel gebruiken en ben je na het lezen van mijn ervaring enthousiast geworden? Dan heb je geluk, want we mogen 2 Oral-B Genius 9000 elektrische tandenborstels t.w.v 249.00 euro weggeven. Houd de site zeker in de gaten, want meedoen aan deze actie kan vanaf volgende week!

Lees ook: