Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Onderzoek toont aan: zó luiden we 2021 in (én WIN een Sonos-speaker voor een knallend nieuwjaar)

Onderzoek toont aan: zó luiden we 2021 in (én WIN een Sonos-speaker voor een knallend nieuwjaar)

Onderzoek toont aan: zó luiden we 2021 in (én WIN een Sonos-speaker voor een knallend nieuwjaar)

Na dit rollercoaster jaar (dat voor ons wel vijf jaar leek te duren, maar tegelijkertijd voorbij vloog) kunnen we 2020 bíjna achter ons laten. Sluiten we dit gekke en bewogen jaar alsnog knallend af? Of doen we het – juist nu met de nieuwe lockdown – wat rustiger aan tijdens Oud en Nieuw? Sonos, het merk dat bekend staat om haar draadloze speakers, deed er een groot onderzoek naar. En extra leuk: Flair mag een van hun toffe speakers weggeven!

Oud & Nieuw 2020

Dat 2020 een loodzwaar jaar voor ons is geweest, is zeker geen nieuws. Onze werelden werden compleet op zijn kop gezet en we spreken ongetwijfeld niet alleen voor onszelf als we zeggen dat het nieuwe jaar – zónder corona – niet snel genoeg kan aanbreken. Hoe we het jaar het liefst afsluiten? Volgens de rondvraag van Sonos, onder 9.000 Europeanen, doen we dat maar wát graag met familie.

To party or not to party

Hoewel het misschien niet heel vreemd is, kunnen millennials (achttien- tot 34-jarigen) opvallend genoeg wel een feestje gebruiken met Oud en Nieuw. Bijna de helft van de ondervraagden (48 procent) – vergeleken met de 36 procent van de gemiddelde Nederlander – zegt de feestdag graag te willen vieren. Daarentegen heeft dertig procent van de deelnemers totaal géén zin in oudjaarsdag; zij vieren het een jaar later wel weer.

Huisfeestjes

Sommigen zijn dit jaar nooit gestopt met feesten, maar een heel groot deel gelukkig (!) wel. Maar zeker na zo’n jaar zonder festivals, feestjes en andere vieringen wordt de hunkering naar een grote knalfuif best wel groot. Meer dan de helft van de millennials zegt dan misschien geen groot feest te geven, maar dat ze dat wel héél graag zouden willen. Een avondje ouderwets spelletjes spelen en alle nieuwjaarsspecials op televisie kijken, is dan ook wat de meeste deelnemers gaan doen. Daarnaast mogen de champagne en het drinken tot je niet meer kan, ook niet vergeten worden.

Échte redder in nood

Wat in het onderzoek ook naar voren kwam, was de liefde voor muziek. Al konden alle hits van 2020 dan wel niet in grote clubs gedraaid worden, toch geven de deelnemers tussen de achttien- en 34 jaar aan dat muziek hen over het algemeen gelukkiger maakt. Zo ook dit jaar. Daarbij zegt 57 procent dat een goede afspeellijst mensen aantrekkelijker maakt. In 2020 zijn ook heel wat nieuwe afspeellijsten gemaakt én nieuwe muziekgenres ontdekt. Oh, en het zal je dan ook niet verbazen dat the sound of music (nee, niet de musical), ons jaar een stuk draaglijker heeft gemaakt.

Lees ook 
December is één groot prijzencircus: doe mee met Flair’s Adventskalender en maak kans op te gekke prijzen

Knallend het jaar in

Of je nu wel of niet met een mini-feestje 2021 in gaat: muziek kun je altijd wel gebruiken, zéker na zo’n vreemd jaar. En om er zeker van te zijn dat je het nieuwe jaar goed inluidt, mag Flair een toffe draadloze speaker van Sonos weggeven! De Sonos One SL speaker zorgt ervoor dat jij, zélfs in een minder vol huis, toch nog overspoeld wordt met de fijne geluiden van muziek en dat je alsnog met een knaller het nieuwe jaar in kan duiken.

Doe mee!

Wil jij ook kans maken op de Sonos One SL t.w.v. 199 euro? Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande winformulier invullen en je inschrijven voor de nieuwsbrief van Flair. Good luck!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

oud en nieuw vieren

Bron: Sonos | Beeld: Sonos, iStock