Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Met deze tip ziet jouw huid er langer stralend uit + win-actie!

Met deze tip ziet jouw huid er langer stralend uit + win-actie!

Met deze tip ziet jouw huid er langer stralend uit + win-actie!

Lange werkdagen, een avondje doorhalen met vrienden of korte nachten door de kinderen: de drukte van alledag heeft zijn weerslag op je huid, waardoor die er vermoeid uit kan zien.

Uit onderzoek van NIVEA blijkt dat 70% van de vrouwen zegt dat slaaptekort aan hun huid te zien is. 65% van de vrouwen zegt dat hun huid er in de ochtend het minst goed uitziet. Ze zien vooral onzuiverheden (44%), wallen (40%) en kringen rondom de ogen (36%). Heb jij daar ook last van?

’s Nachts herstelt je huid tot wel acht keer sneller, dan vermindert de celbeschadiging en worden vochtreserves aangevuld. Met de juiste nachtcrème kun je dat een handje helpen. De combinatie van Q10 en pure vitamine C in NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème zorgt ervoor dat je huid tot wel 50% meer zuurstof opneemt. ’s Morgens gebruik je NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Dagcrème voor een stralende huid en NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Oogcontourcrème om de doffe huid rond je ogen op te frissen. Zo zie je er, zelfs na een korte nacht, weer fris en fruitig uit.

WINNEN

Meld je aan voor de nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen en maak kans op een van de vijf NIVEA Q10plusC pakket t.w.v. € 47,97. De pakketten bestaan uit NIVEA Q10plus C Anti-rimpel + Energy Verkwikkende Nachtcrème, NIVEA Q10plusC Anti-Rimpel + Energy Dagcrème en NIVEA Q10plus C Anti-Rimpel + Energy Oogcontourcrème.

Wil je meer lezen over de oorzaken van slaapstoornissen en wat je ertegen kunt doen? Klik dan hier. Meer over NIVEA? Facebook.com/NIVEANederland  Instagram.com/NIVEANederland Twitter.com/NIVEANL