Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: Maak kans op € 150 euro shoptegoed van Zusss

WIN: Maak kans op € 150 euro shoptegoed van Zusss

Acties
WIN: Maak kans op € 150 euro shoptegoed van Zusss

Nu we de grote voorjaarsschoonmaak gehad hebben en de zomer steeds dichterbij komt, is het weer tijd voor wat verandering. Er mag weer een nieuwe garderobe worden aangeschaft, misschien wel nieuwe accessoires voor in huis of zelfs een heel nieuw interieur. Dit is iets waar wij je bij kunnen helpen. Flair mag namelijk € 150 euro shoptegoed van Zusss weggeven. Lees snel verder.

Af en toe mag je best jezelf eens verwennen door een cadeautje voor jezelf te kopen. Want hoe goed voel jij je als je in een compleet nieuwe outfit de deur uit te gaan of na een lange dag met je kop thee neerploft op een bank vol met nieuwe kussens. Bij Zusss is het aanbod groot genoeg en heeft zij voor ieder wat wils.

Deze zomer straal je in de mooiste kleding en schoenen, geniet je van de leukste interieurartikelen en durf je te gaan voor kleuren als mosterd, grijs-groen, zwart en zand. Met de nieuwe Zusss collectie maak je van de alledaagse dingen je eigen geluksmomenten.

Winnen

Kan jij niet wachten om je woonkamer een make-over te geven of om nieuwe zomerkleding in te slaan? Vul dan het formulier in, meld je aan voor de nieuwsbrief en wie weet ben jij wel de gelukkige die met het shoptegoed kan gaan winkelen op zusss.nl.

Shoppen is altijd een goed idee