Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: Maak kans op een groen verzorgingspakket van Aruba Aloe

WIN: Maak kans op een groen verzorgingspakket van Aruba Aloe

Acties
WIN:  Maak kans op een groen verzorgingspakket van Aruba Aloe

Probeer jij ook steeds milieubewuster te leven door je afval te scheiden, minder lang te douchen (dit blijft lastig) of vaker de fiets te pakken? Goed bezig, maar wist je dat je ook qua huidverzorging bewustere keuzes kunt maken? Flair helpt je een handje, want we mogen namelijk 10 setjes van het groene verzorgingspakket Aruba Aloe weggeven. Lees snel verder om te weten hoe je kans moet maken.

Alle producten van Aruba Aloe zijn glutenvij, vrij van parabenen en de producten worden niet getest op dieren. De aloë vera-gel die in de producten zit, wordt met de hand gesneden en met de hand uit het blad verwijderd. Daarnaast zijn de flessen ervoor gemaakt om gerecycled te worden. Hiermee wil het merk de klanten motiveren om zelf ook te gaan recycleren.

Het setje van Aruba Aloe bevat een Vitamin E Skim Care Gel. Deze gel is fijn voor de dagelijkse verzorging van je gezicht en geeft je droge en geïrriteerde huid een extra verzorging. Je kan ‘m zelfs gebruiken onder je make up.

Om het setje af te maken zit er nog een Special Care Lotion in. Deze gel voedt, versoepelt en verzacht de droge en geïrriteerde huid. Met deze combi verwen jij jezelf, maar ook je huid.

Winnen

Vul het formulier in en schrijf je in voor de nieuwsbrief om kans te maken op dit fijne, groene setje.

Shoppen is altijd een goed idee