Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Leuke acties van SCOUPY

Leuke acties van SCOUPY

Leuke acties van SCOUPY

Ben jij al bekend met de app SCOUPY? Deze is gratis te downloaden en vooral handig voor studenten, mama’s en kookliefhebbers. Via deze app word je namelijk op de hoogte gehouden van geld-terug-acties in de supermarkt.

Cashback

SCOUPY organiseert nu de zogeheten speciale Cashback parades die twee weken duren. De eerste parade loopt nu tot en met 24 februari. Tijdens de Cashback parade krijg je via de app of via de website (www.scoupy.nl) het volledige aankoopbedrag retour!

Dit geldt bij tien producten van A-merken als Coca-Cola, Lassie, Bolletjes, Chio Chips, chocotoetjes Bros en Rolo van Nestle en bij tijdschriften Grazia, VIVA en Flair. Deze bovenstaande producten kun je nu in huis halen en tegelijk een hele hoop geld besparen. Jee!

Zo doe je dat

Download de gratis SCOUPY app of bezoek de website www.scoupy.nl. Zoek de cashback-coupons van de merken onder de knop ”Cashback”. Activeer de coupon en scan de barcode van het product om zeker te weten dat je het juiste actieproduct hebt.

Nu kun je het product afrekenen aan de kassa en maak je een foto van de kassabon. Deze gegevens worden vervolgens gekoppeld aan je SCOUPY-account. Binnen een paar werkdagen staat het aankoopbedrag weer terug op je rekening. Volg de stappen zoals hierboven uitgelegd en het is zo gepiept. Succes!