Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Laatste kans: tickets voor het jubileumconcert van de Toppers!

Laatste kans: tickets voor het jubileumconcert van de Toppers!

Laatste kans: tickets voor het jubileumconcert van de Toppers!

In december geven de Toppers een groots optreden om hun 12,5 jarige bestaan te vieren! Het belooft dé Christmas Party van het jaar te worden met niet alleen optredens van de Toppers, maar ook gastoptredens van O’G3NE, Lee Towers, Maan en André Hazes Jr. Omdat de kaarten al vliegensvlug uitverkocht waren is er een EXTRA show toegevoegd en daar zijn nu nog een paar kaarten voor beschikbaar! Grijp je kans en bestel ze vandaag nog!

De extra jubileumshow zal plaatsvinden op 10 december en brengt je geheid in de kerstsfeer. Je zult kunnen meezingen en dansen op de allergrootste kersthits uit het heden en het verleden. De intieme sfeer van Rotterdam Ahoy zal er voor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt!

uitingtopperskerst2016xsl_rgb-1

De avond zal een combinatie zijn van het knusse en warme familiegevoel dat zo typisch is voor Kerst en de uitbundigheid zoals we die alleen van de Toppers kennen! Jeroen van der Boom, Gerard Joling en René Froger zullen bij dit jubileumconcert alles uit de kast halen en er voor zorgen dat het voor iedereen een memorabele avond wordt.

Kaarten zijn al beschikbaar vanaf €45. Met je kaartje heb je niet alleen toegang tot de show, maar ook tot de kerstmarkt die op het terrein wordt gehouden.

Tickets bestellen

Wil jij graag naar dit jubileumconcert van de Toppers? Bestel dan snel hier je tickets, want voor je het weet zijn ook de laatste kaarten voor deze extra, over the top, kerstshow van de Toppers uitverkocht!

Extra info

  • Toppers in Concert: Christmas Part of the Year in Rotterdam Ahoy
  • Wegens succes extra show op zaterdag 10 december (20 t/m 24 december uitverkocht!)
  • Tickets vanaf 45 euro + gratis Christmas Fair (zie bijlage voor meer info)
  • Gastoptredens van: O’G3NE, Lee Towers, Maan en André Hazes Jr.
  • Dresscode: Chrismas red & snowy white