Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Ted Neeley speelt nog één keer de rol van zijn leven in Jesus Christ Superstar

Ted Neeley speelt nog één keer de rol van zijn leven in Jesus Christ Superstar

Acties
Ted Neeley speelt nog één keer de rol van zijn leven in Jesus Christ Superstar

Heb jij de musical Jesus Christ Superstar nog niet gezien en vind je dat eigenlijk heel erg jammer? Dan hebben we goed nieuws. Want de succesvolle musical draait nog even in Ahoy. En daar kun jij bij zijn!

De wereldberoemde rockopera Jesus Christ Superstar heeft sinds z’n eerste opvoering in 1971 al miljoenen mensen in vervoering gebracht. Al meer dan 90.000 bezoekers gingen je voor. Wanneer je tot nu toe de boot hebt gemist, raden wij je aan om nú een avondje uit te boeken. Want de musical nu te zien is met de ‘originele Jezus’ uit de film en de Broadway-versie uit de seventies.

Ted Neeley speelt, 46 jaar na de opnames van de film Jesus Christ Superstar, nog één keer de rol van zijn leven. Een unieke kans om Neeley nog één keer te zien schitteren en dat wil je niet missen! Geniet van nummers als I Don’t Know How to Love Him en het fenomenale Gethsemane. Andrew Lloyd Webber is het muzikale meesterbrein achter deze rockopera. Een prachtig live-orkest zorgt samen met de aangrijpende teksten van Tim Rice voor dé onvergetelijke musicalervaring.

De Rotterdamse Ahoy heeft de eer het toneel te zijn voor de sensationele finale van dit meesterwerk. Hiervoor is een spectaculair decor ontworpen. En als klap op de vuurpijl krijgt Neeley ook nog versterking van een aantal special guests.
Wanneer je nu kaarten besteld, krijg je heel veel korting, namelijk €22 korting per kaart!

Extra: bij aankoop van 2 kaarten ontvang je 50% korting op een exclusief fotoalbum.
Met: Ted Neeley, Feisal Bonciani, Simona Distefano en Emiliano Geppetti
Waar: Rotterdam Ahoy
Data: 5, 6 en 7 mei 2017

Disclaimer: Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten. Kijk hier voor de uitgebreide actievoorwaarden.

Shoppen is altijd een goed idee