Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Gratis rang upgrade voor de musical ‘In de ban van Broadway’

Gratis rang upgrade voor de musical ‘In de ban van Broadway’

Gratis rang upgrade voor de musical ‘In de ban van Broadway’

In de ban van Broadway is dé zomermusical. Een grootse, swingende musical over het leven achter de schermen van het theater. Met in de hoofdrollen onder anderen Loes Luca en Tjitske Reidinga. Wij mogen een gratis rang upgrade aanbieden voor iedereen die een kaartje bestelt voor deze show via onze Musical Club

Het verhaal

In de ban van Broadway gaat over Grace (Reidinga). Grace is een meisje van eenvoudige komaf. Op een dag krijgt ze toegang tot de kleedkamer van haar idool: de beroemde actrice Margo Miller (Luca). De actrice heeft medelijden met het meisje en neemt haar onder haar vleugels, maar dan blijkt Grace opeens een stuk minder naïef te zijn en er een heel eigen agenda op na te houden.

Twee diva’s en één hoofdrol.

Twee ambitieuze vrouwen die werkelijk alles doen om die ene hoofdrol te bemachtigen. Een humoristische, grootse en geniepige musical. Vol afgunst, jaloezie, glitter en glamour.

Muziek

De musical zit vol met fantastische muziek. Voor de musical werden bekende pop- en discohits bewerkt tot Nederlandstalige versies. Dat wordt gegarandeerd een swingende avond.

Gratis upgrade!

De musical is deze zomer te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wij mogen een gratis upgrade aanbieden. Je krijgt een 1e rang ticket voor de prijs van een 2e rang ticket. Of een 2e rang ticket voor de prijs van een 3e rang ticket. Bestel je tickets via onze Musical Club en bekijk deze geweldige show vanaf de beste (en voordeligste) plekken.

Actievoorwaarden:

Maximaal 8 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor alle voorstellingen t/m 31 juli 2016 • Geldig voor rang 1 en 2 • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Lees ook:

Komt Gooische Vrouwen terug?

2e kaartje voor Beauty and the Beast cadeau bij AFAS Circustheater

Daarom word je blij van meezingmuziek!