Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WIN: 10×2 vrijkaarten voor de Ibiza Xperience Fair

WIN: 10×2 vrijkaarten voor de Ibiza Xperience Fair

Acties
WIN: 10×2 vrijkaarten voor de Ibiza Xperience Fair

Laten we de zomer alvast vieren voordat die begonnen is en beleef een beetje Ibiza in Nederland! Waar je dit het beste kunt doen? Bezoek de IBIZA Xperience Fair in de Brabanthallen Den Bosch en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel. Flair mag nu 10×2 vrijkaarten weggeven.

Ontdek de laatste fashion trends en beleef wat je nog allemaal kunt doen in en om je huis. Tussen al het shoppen door kun je heerlijk genieten van Ibiza stijl eten, drinken, massages terwijl de dj heerlijke Ibiza tunes zal laten horen. Je waant je een dagje op de gezellige Ibiza night market, waarbij je shopt bij volle maan. Er branden dus geen felle TL-balken, het is dus lekker donker en sfeervol. 

Stands

Op de IBIZA Xperience Fair zijn ongeveer 150 stands. Die zullen allemaal hun eigen verlichting hebben zodat je alle spullen goed ziet. Je vindt er grote, professionele stands en kleinere, vriendelijke stalletjes met de mooiste Ibiza items. Er zijn zelfs een aantal bedrijven en merken uit Ibiza, speciaal voor jou! Er is dan ook voor ieder wat wils op de fair.

Winnen

De fair is open op zaterdag 21 maart van 12:00 tot 20:00 uur en zondag 22 maart van 11:00 tot 18:00 uur. Wil jij erbij zijn? Vul het winformulier onder de trailer  in en maak kans op twee tickets.

Meer informatie en tickets: www.ibizaxperience.eu/fair

Shoppen is altijd een goed idee