Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Hoe je het snelst een weekend weg wint

Hoe je het snelst een weekend weg wint

Hoe je het snelst een weekend weg wint

Heel eenvoudig: kies iemand die een verwenmoment verdient, start een Hallmark Verwen Estafette en maak samen kans op superprijzen!

Flair samen met Hallmark

Wie gun jij een verwenmoment? Je vriendin met relatieproblemen? Je zus die met een gebroken arm thuiszit? O je buurvrouw die al maanden aan het verbouwen is? Anyway, start vandaag nog een Verwen Estafette met de online actiekaart. Hoe vaker deze actiekaart online wordt doorgegeven, hoe groter de kans op een prijs!

hm_adv_500x280_a-3

Waarom je echt mee moet doen
Zo maak je elke week kans op één van de zes verwenprijzen t.w.v. € 250,-. Van een heerlijk diner tot een jaar lang elke maand een nieuw boek. Wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar van de hoofdprijs: een heerlijk verwenweekend t.w.v. € 1.500,-.

Start vandaag nog een Verwen Estafette!

Hoe doe je dat?

  • Ga naar verwenestafette.nl en vraag een code op!
  • Stuur de Verwen Estafette actiekaart online door naar iemand die het volgens jou echt verdient. Laat diegene ook weer een Verwen Estafette actiekaart doorsturen naar een ander en ga zo maar door.
  • Trommel familieleden, vrienden en bekenden op om ook mee te doen. Wie de langste estafette maakt, kan prachtige prijzen winnen.

Hier vind je alle prijzen en de actievoorwaarden. De actie loopt t/m vrijdag 2 december 2016.

Wie gun jij een verwenmoment?

Het cadeau dat altijd goed uitpakt!
Verhuisd, jarig of gewoon zomaar: momenten genoeg om iemand met een cadeau te verwennen. Maar wát? Dat kan lastig zijn. Geef dan de Hallmark Verwenkaart. De Verwenkaart is er van € 5,- tot € 150,- in zes categorieën: Eten & drinken, Overnachten, Beauty & Wellness, Boeken & Tijdschriften, Film & Muziek en Cadeau & Wonen. Er zijn in totaal 20.000 cadeaus beschikbaar. Altijd een succes! Je koopt de Verwenkaart in de winkel bij je in de buurt of op Hallmark.nl (vanaf € 10,-). De kaart verzilveren kan hier.