Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Je hapjes opdienen in stijl: win 4x een prachtige etagère

Je hapjes opdienen in stijl: win 4x een prachtige etagère

Je hapjes opdienen in stijl: win 4x een prachtige etagère

Een etagère, mooi, functioneel en een geweldige toevoeging voor de presentatie van zoetigheid, hartige hapjes of als verzamelplaats van sleutels, sieraden en make-up. Of dat nu in de keuken is, jouw salontafel, het dressoir in de gang, de loungehoek buiten, tijdens de BBQ, Tiers van OMMO organiseert het wel. Van chocolaatjes tot fruit, van sandwiches tot pennen en oorbellen. Flair mag vier van deze prachtige etagères weggeven. Lees verder wat je hiervoor moet doen. 

Lees ook: Zien: 6x High Tea op de mooiste plekken van Nederland

De etagères zijn verkrijgbaar in terracotta, mintgroen, poederroze. Gemaakt van PP, BPA vrij, niet geschikt voor magnetron, foodsave.

OMMO

OMMO vindt dat goed en mooi design voor iedereen toegankelijk moet zijn. Door producten te ontwikkelen voor dagelijks gebruik in iedere ‘wereldse’ keuken, spreken ze iedere designliefhebber aan. Ommo gelooft dat je veel meer plezier hebt door woon- en kookaccessoires te gebruiken met een geweldige uitstraling.

Winnen?

Om kans te maken op een van deze etagères moet je het onderstaand winformulier invullen. Vergeet niet om aan te geven welke kleur je wilt winnen (terracotta, mintgroen of poederroze) en je aan te melden voor de nieuwsbrief, want alleen abonnees maken kans op deze prijs. Succes!