Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Verwen je huisdier en maak zelf kans op een bioscoopkaartje voor de film ‘Huisdiergeheimen’!

Verwen je huisdier en maak zelf kans op een bioscoopkaartje voor de film ‘Huisdiergeheimen’!

Verwen je huisdier en maak zelf kans op een bioscoopkaartje voor de film ‘Huisdiergeheimen’!

Natuurlijk zijn we allemaal gek op onze huisdieren. Ook bij Flair zijn we dol op het verwennen en knuffelen van onze viervoeters of gevederde vrienden. Daarom wilden we jullie deze leuke actie van Vitakraft niet onthouden. Want door de lekkerste huisdierensnacks van Vitakraft te kopen, maak je namelijk meteen kans op een kaartje van de nieuwe bioscoopfilm ‘Huisdiergeheimen’!

Flair samen met Vitakraft

 

Het geheime leven van je huisdier
Huisdiergeheimen is de nieuwe vrolijke animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke en Minions. In de film volg je de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball. Een heerlijke (familie)film die een herkenbaar beeld geeft van onze (gekke) liefde voor huisdieren en hun maffe gedrag!

Afbeelding sticker

 

Huisdiergeheimen draait vanaf 3 augustus 2016 in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Verheug je alvast en bekijk de trailer: https://youtu.be/rYxMK8jsv9E

 

 

Win 1 van de 200 bioscoopkaarten!
Wat moet je doen om die kaarten te winnen? Ren naar de winkel en koop een product van Vitakraft met een actiesticker. Of het nu gaat om snacks voor je hond, het nieuwe voer ‘Poésie’ voor je kat, konijnensnacks of een Kräcker voor je vogel: als er een actiesticker op de verpakking zit, kun je meedoen.

actiesticker

 

Unieke code
Op de sticker vind je een unieke code waarmee je kans maakt op één van de bioscoopkaartjes. De code kun je invoeren op www.vitakraft.nl/film. Vanaf 2 augustus worden de gelukkige winnaars bekend gemaakt, via de site of via de Facebookpagina van Vitakraft.

 

nieuw beeld2

Lees meer over deze actie, de producten en de actievoorwaarden op www.vitakraft.nl/film.

Huisdiergeheimen © 2016 Universal Studios. All rights reserved.

logo vitakraft