Je bent hier: Home > Acties > Flair’s Final Countdown #2: win 2x een heerlijk verwenpakket van Weleda

Flair’s Final Countdown #2: win 2x een heerlijk verwenpakket van Weleda

Acties
Flair’s Final Countdown #2: win 2x een heerlijk verwenpakket van Weleda

Deze winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen

Kunnen jij en jouw huid wel een beetje extra aandacht gebruiken, en staat meer me-time bovenaan jouw lijstje van goede voornemens? Begin dan maar vast met het inslaan van de heerlijke producten van Weleda. Om je alvast op weg te helpen, geeft Flair – in het kader van ‘Flair’s Final Countdown‘ – twee goedgevulde pakketten weg.

Gun je huid én jezelf wat meer tijd en aandacht met de producten van Weleda. Deze zijn natuurlijk het hele jaar door fijn om te gebruiken, maar geven je net dat beetje extra in de winter. In beide pakketten vind je de volgende producten:

  • Gift set Amandel
  • Skin Food Body Buter
  • Forest Harmony Shower
  • Zuiverende Roomspray Fresh
  • Wilde Rozen Body Olie
  • Calendula Weer- en Windbalsem

Over Weleda

Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurlijke geneesmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten. Het bedrijf werkt uitsluitend met ingrediënten van honderd procent natuurlijke oorsprong, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit.

Flair’s Final Countdown

Aftellen naar een hagelnieuw jaar doen we dit keer met Flair’s Final Countdown, zodat je 2020 vol geluk, energie, enthousiasme en vrolijkheid kunt beginnen. Van 27 december tot en met oudjaarsdag maak je iedere dag weer kans op een toffe nieuwe prijs. Iedere actie loopt in totaal een week, dus ook begin 2020 kun je nog meedingen naar jouw ultieme cadeaus. De winnaars brengen wij na het sluiten van de winactie op de hoogte. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Win!

Wil jij kans maken op een van de heerlijke pakketten van Weleda? Vul dan snel het winformulier hieronder in.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee