Je bent hier: Home > Acties > Flair’s Final Countdown #4: win een waterkoker van KitchenAid t.w.v. €199

Flair’s Final Countdown #4: win een waterkoker van KitchenAid t.w.v. €199

Acties
Flair’s Final Countdown #4: win een waterkoker van KitchenAid t.w.v. €199

Deze winactie is gesloten, je kan niet meer meedoen

Een echte eyecatcher in huis halen waar je ook nog eens écht iets aan hebt? Dan zijn de keukenartikelen van KitchenAid iets voor jou. Flair geeft – in het kader van ‘Flair’s Final Countdown‘ – een van de pareltjes uit de collectie weg, namelijk de stijlvolle waterkoker ter waarde van 199 euro.

Ben jij geregeld in de keuken te vinden én een echte theeleut? Dan mag de KitchenAid Artisan 1,5L Waterkoker niet ontbreken op jouw aanrecht. Met dit slimme apparaat kun je de temperatuur van het water namelijk naar wens regelen van vijftig tot honderd graden om het beste uit jouw thee, kruidendrank of bouillon te halen. Extra handig: de dubbele wand houdt het water extra lang warm, terwijl de waterkoker koeler aanvoelt van de buitenkant.

Flair’s Final Countdown

Aftellen naar een hagelnieuw jaar doen we dit keer met Flair’s Final Countdown, zodat je 2020 vol geluk, energie, enthousiasme en vrolijkheid kunt beginnen. Van 27 december tot en met oudjaarsdag maak je iedere dag weer kans op een toffe nieuwe prijs. Iedere actie loopt in totaal een week, dus ook begin 2020 kun je nog meedingen naar jouw ultieme cadeaus. De winnaars brengen wij na het sluiten van de winactie op de hoogte. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Win!

Wil jij kans maken op de fantastische waterkoker van KitchenAid? Vul dan snel het winformulier hieronder in.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee