Je bent hier: Home > Acties > Flair’s Final Countdown #1: win de slimme Huawei Watch GT 2

Flair’s Final Countdown #1: win de slimme Huawei Watch GT 2

Acties
Flair’s Final Countdown #1: win de slimme Huawei Watch GT 2

Deze winactie is gesloten. Je kan niet meer meedoen

Bij velen staat-ie bovenaan het lijstje met goede voornemens: een healthy lifestyle. Wil jij je in 2020 meer met je gezondheid bezig houden en je levensstijl veranderen? Met de Huawei Watch GT 2 houd je gemakkelijk bij hoe je slaapt, of je wel genoeg beweegt en meer. En het beste van alles is dat Flair – in het kader van ‘Flair’s Final Countdown‘ – een exemplaar mag weggeven!

Huawei heeft de smartwatch voor koplopers in hun assortiment: de Huawei Watch GT 2. Het horloge – ter waarde van 199 euro (42mm) – is de ideale gadget voor sporters met smaak: met een elegante designs maar ook vijftien fitness functies die je helpen om fit te blijven. Zo analyseert Huawei TruSleep bijvoorbeeld je slaappatroon zodat je echt goed kunt herstellen na inspanning.

Flair’s Final Countdown

Aftellen naar een hagelnieuw jaar doen we dit keer met Flair’s Final Countdown, zodat je 2020 vol geluk, energie, enthousiasme en vrolijkheid kunt beginnen. Van 27 december tot en met oudjaarsdag maak je iedere dag weer kans op een toffe nieuwe prijs. Iedere actie loopt in totaal een week, dus ook begin 2020 kun je nog meedingen naar jouw ultieme cadeaus. De winnaars brengen wij na het sluiten van de winactie op de hoogte. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Win!

Wil jij kans maken op XXX? Vul dan snel het winformulier hieronder in.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee