Je bent hier: Home > Acties > Flair’s Final Countdown #3: win hotelovernachting inclusief ontbijt bij BOAT&CO

Flair’s Final Countdown #3: win hotelovernachting inclusief ontbijt bij BOAT&CO

Acties
Flair’s Final Countdown #3: win hotelovernachting inclusief ontbijt bij BOAT&CO

Deze winactie is gesloten, je kan niet meer meedoen

Altijd al eens in een penthouse willen overnachten? Dit is je kans. Flair geeft – in het kader van ‘Flair’s Final Countdown‘ – een heerlijke ervaring bij BOAT&CO in Amsterdam weg, zodat jij even kunt genieten na de drukke decembermaand.

Als je toe bent aan een ontspannen staycation zit je bij BOAT&CO in Amsterdam goed. Bij dit hotel kun je op de vierde verdieping overnachten in een penthouse, wat niet alleen bijzonder klinkt maar óók is. Je hebt namelijk een waanzinnig uitzicht op het IJ, wat het verblijf nog magischer maakt. Waarschijnlijk wil je deze kamer niet uit, maar de gelukkige winnaar zal zich nog meer thuis voelen na het ontbijt de volgende dag.

Flair’s Final Countdown

Aftellen naar een hagelnieuw jaar doen we dit keer met Flair’s Final Countdown, zodat je 2020 vol geluk, energie, enthousiasme en vrolijkheid kunt beginnen. Van 27 december tot en met oudjaarsdag maak je iedere dag weer kans op een toffe nieuwe prijs. Iedere actie loopt in totaal een week, dus ook begin 2020 kun je nog meedingen naar jouw ultieme cadeaus. De winnaars brengen wij na het sluiten van de winactie op de hoogte. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Win!

Wil jij kans maken op de overnachting inclusief ontbijt bij BOAT&CO? Vul dan snel het winformulier hieronder in.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee