Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Flair’s Final Countdown 2020 #1: win een Sunday Roast Package met lunch én overnachting bij De Tropen

Flair’s Final Countdown 2020 #1: win een Sunday Roast Package met lunch én overnachting bij De Tropen

Flair’s Final Countdown 2020 #1: win een Sunday Roast Package met lunch én overnachting bij De Tropen

Vóór de kerstdagen maakte Flair van december een feestje met onze fantastische adventskalender, en tijdens het uitbuiken doen we die winparade gewoon nog even dunnetjes over. Om het aftellen naar 2021 extra leuk te maken, hebben we met Flair’s Final Countdown opnieuw dagelijks – t/m 31 december – een toffe prijs voor je in petto. En geloof ons: deze acties wil je niét missen. Vandaag maak je kans op de vijfde en – laatste – prijs in de reeks, namelijk een Sunday Roast Package met lunch én overnachting bij De Tropen in Amsterdam.

Win: een Sunday Roast Package (lunch & overnachting) bij De Tropen

Kun je na al deze corona- en kerstdrukte wel wat ontspanning gebruiken? Kom dan – als de maatregelen het weer toelaten – bij De Tropen genieten van de Sunday Roast; een gezellige middag gevuld met comfort food, live muziek en familie spelletjes. Je checkt dan op zaterdag al in, overnacht in een van de comfortabele hotelkamers en begint de zondagochtend goed met een heerlijk ontbijt. Daarna is het tijd voor de Sunday Roast. Hier word je de hele middag voorzien van een uitgebreid menu en veel gezelligheid. Je kunt natuurlijk ook eerst genieten van de Sunday Roast – deze begint om 13.00 uur – en daarna blijven overnachten. En, je raadt het al… Flair mag zo’n heerlijk arrangement (ter waarde van 89 euro) weggeven.

Roast arrangement

De arrangementen zijn te boeken van zaterdag op zondag en van zondag op maandag. Uiteraard kun je ook beide arrangementen op elkaar aan laten sluiten. De arrangementen lopen gewoon door als alle feestelijkheden voorbij zijn en dus kun je nu ook al reserveren voor het nieuwe jaar. Van je prijs kun je gebruikmaken als de coronamaatregelen dat weer toelaten. Heb je meteen iets om naar uit te kijken!

Doe mee!

Wil jij kans maken op een Sunday Roast-arrangement bij De Tropen? Vul dan snel het winformulier hieronder in en vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief van Flair.

Flair’s Final Countdown

Aftellen naar een hagelnieuw jaar doen we dit keer met Flair’s Final Countdown, zodat je 2021 vol geluk, energie, enthousiasme en vrolijkheid kunt beginnen. Van 27 december tot en met oudjaarsdag maak je iedere dag weer kans op een toffe nieuwe prijs. Iedere actie loopt in totaal een week, dus ook begin 2021 kun je nog meedingen naar jouw ultieme cadeaus. De winnaars brengen wij na het sluiten van de winactie op de hoogte. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Flair Voice

Wekelijks lees je de interessantste en leukste artikelen in ons tijdschrift Flair, voor de dagelijkse nieuwtjes ben je bij Flaironline.nl aan het juiste adres en via onze social mediakanalen houden we je uiteraard ook op de hoogte. Daarnaast hoef je niks te missen dankzij de tweewekelijkse nieuwsbrief van Flair en kun je sinds kort verschillende video’s vinden op Flair TV. Maar wist je ook dat je met Flair kunt praten dankzij Flair Voice? Met slechts een paar stappen kun je je aanmelden en kun je dagelijks je horoscoop en/of een huishoudtip ontvangen. We spreken je daar!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker