Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Flair’s Adventskalender #20 2020: win 3x een fotoboek van Vistaprint voor ál je herinneringen

Flair’s Adventskalender #20 2020: win 3x een fotoboek van Vistaprint voor ál je herinneringen

Flair’s Adventskalender #20 2020: win 3x een fotoboek van Vistaprint voor ál je herinneringen

Het jaar 2020 gaat dan misschien niet de boeken in als het meest gezellige jaar, maar dat betekent natuurlijk niét dat we het niet feestelijk kunnen afsluiten. Integendeel: om er het beste van te maken, kun je de hele maand december waanzinnige prijzen winnen bij Flair. Niet één keer per week, maar élke dag vallen er prachtige items én uitjes te winnen in de fantastische Flair’s Adventskalender. Vandaag gaat het twintigste vakje open en maak je drie keer kans op een fotoboek van Vistaprint. Een plekje voor al je herinneringen bij elkaar.

Win: 3x Vistaprint fotoboek

Dit jaar is ideaal om fotoalbums te (her)ontdekken en iconische momenten van de afgelopen maanden en voorgaande jaren te herbeleven. Ook al hebben we in 2020 niet heel veel memorabele dingen mee kunnen maken (thank you, corona), kunnen we nog steeds kunnen terugdenken aan de tijd waarin we dat wél konden en vooral mochten doen. In Flair’s Adventskalender mogen we maar liefst drie fotoalbums van Vistaprint – ter waarde van vijftig euro per stuk – weggeven! Weet jij al welk niet te vergeten moment van het afgelopen jaar in jouw ‘book of 2020’ terecht gaat komen?

Fotoalbums als cadeau

Fotoalbums zijn dit jaar het ideale cadeau. Voor jezelf, voor je geliefde of voor vrienden en familie op afstand. Het maken van fotoalbums bij Vistaprint gaat vlot en gemakkelijk en is een ideale daginvulling deze kerstdagen om terug te kijken op een bewogen, maar daarom niet minder mooi, jaar.

Maak kans!

Wil jij kans maken op zo’n tof fotoalbum van Vistaprint? Vul dan snel het winformulier hieronder in en vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief van Flair.

Lees ook
December is één groot prijzencircus: doe mee met Flair’s Adventskalender en maak kans op te gekke prijzen

Winnen met Flair’s Adventskalender

Hoewel Sinterklaas, Kerstmis én Oud & Nieuw er dit jaar misschien anders uitzien dan normaal, blijft december een feestmaand. Om dat te vieren pakken wij uit met Flair’s Adventskalender, waarbij je niet iedere week maar élke dag kans maakt op een te gekke prijs. Elke dag opent weer een nieuw vakje, met daarachter een fantastische wannahave. Na het openen van het vakje van vandaag kun je tot nog één week na dato meedoen met de betreffende winactie. De winnaars brengen wij na het sluiten van de winactie op de hoogte. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.