Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Flair’s Adventskalender 2020 #5: win vier kaartjes voor een magisch bezoek aan de Efteling

Flair’s Adventskalender 2020 #5: win vier kaartjes voor een magisch bezoek aan de Efteling

Flair’s Adventskalender 2020 #5: win vier kaartjes voor een magisch bezoek aan de Efteling

Je kunt helaas niet meer meedoen aan deze actie. Houd Flair’s Adventskalender in de gaten voor andere toffe prijzen!

Het jaar 2020 gaat dan misschien niet de boeken in als het meest gezellige jaar, maar dat betekent natuurlijk niét dat we het niet feestelijk kunnen afsluiten. Integendeel: om er het beste van te maken, kun je de hele maand december waanzinnige prijzen winnen bij Flair. Niet één keer per week, maar élke dag vallen er prachtige items én uitjes te winnen in de fantastische Flair’s Adventskalender. Vandaag gaat het vijfde vakje open en maak je kans op vier kaartjes voor de Efteling via Tiqets.

Win: 4x kaartjes voor de Efteling

Hoe fijn dat de pretparken weer open zijn, want tijdens de wintermaanden bij de Efteling beleef je de meest magische en sprookjesachtige ervaring óóit. Juist omdat we al bijna een heel jaar vastgekluisterd zitten aan ons huis, verdienen we het allemaal wel om zo’n uitstapje mee te maken, en al helemaal tijdens de feestmaanden. Via de app Tiqets kun je heel makkelijk je kaarten voor pretparken, attracties en musea alvast boeken. Zij staan namelijk voor het toegankelijker maken van cultuur snuiven. En wat nóg leuker is: Flair mag via Tiqets vier kaartjes voor de Efteling weggeven.

Winnen met Flair’s Adventskalender

Hoewel Sinterklaas, Kerstmis én Oud & Nieuw er dit jaar misschien anders uitzien dan normaal, blijft december een feestmaand. Om dat te vieren pakken wij uit met Flair’s Adventskalender, waarbij je niet iedere week maar élke dag kans maakt op een te gekke prijs. Elke dag opent weer een nieuw vakje, met daarachter een fantastische wannahave. Na het openen van het vakje van vandaag kun je tot nog één week na dato meedoen met de betreffende winactie. De winnaars brengen wij na het sluiten van de winactie op de hoogte. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wil jij kans maken op zo’n sprookjesachtige beleving bij de Efteling? Vul dan snel dit winformulier in.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.