Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Flair’s Adventskalender 2020 #23: win een giftcard van Poké Perfect t.w.v. 50 euro

Flair’s Adventskalender 2020 #23: win een giftcard van Poké Perfect t.w.v. 50 euro

Flair’s Adventskalender 2020 #23: win een giftcard van Poké Perfect t.w.v. 50 euro

Het jaar 2020 gaat dan misschien niet de boeken in als het meest gezellige jaar, maar dat betekent natuurlijk niét dat we het niet feestelijk kunnen afsluiten. Integendeel: om er het beste van te maken, kun je de hele maand december waanzinnige prijzen winnen bij Flair. Niet één keer per week, maar élke dag vallen er prachtige items én uitjes te winnen in de fantastische Flair’s Adventskalender. Vandaag gaat vakje 23 open en maak je kans op een giftcard van Poké Perfect t.w.v. vijftig euro. Yum!

Win: giftcard van Poké Perfect t.w.v. 50 euro

Voor wie na een aantal weken in de kou stiekem alweer verlangt naar de zomer en tropische sferen, here we are, want vanaf vandaag kun je kansmaken op een giftcard van Poké Perfect, ter waarde van maar liefst vijftig euro. Poké Perfect is een expert in het maken van de beste, mooiste en lekkerste poké bowls en sushirittos. De bowls zijn niet alleen superlekker, ze zijn ook nog eens heel kleurrijk en zijn er in de meest verrassende combi’s: van de ‘Shrimply The Best bowl’ tot aan de ‘You Make Miso Happy’. Daarnaast hebben ze ook nog eens season specials. Zo kan je in je mind én mond toch alvast even vooruitspoelen naar de zomer.

Maak kans

Wil jij kans maken op de giftcard van Poké Perfect – met vestigingen in Amsterdam, Almere, Utrecht én Den Bosch – t.w.v. 50 euro? Vul dan snel het winformulier hieronder in en vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief van Flair.

Lees ook
December is één groot prijzencircus: doe mee met Flair’s Adventskalender en maak kans op te gekke prijzen

Winnen met Flair’s Adventskalender

Hoewel Sinterklaas, Kerstmis én Oud & Nieuw er dit jaar misschien anders uitzien dan normaal, blijft december een feestmaand. Om dat te vieren pakken wij uit met Flair’s Adventskalender, waarbij je niet iedere week maar élke dag kans maakt op een te gekke prijs. Elke dag opent weer een nieuw vakje, met daarachter een fantastische wannahave. Na het openen van het vakje van vandaag kun je tot nog één week na dato meedoen met de betreffende winactie. De winnaars brengen wij na het sluiten van de winactie op de hoogte. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Flair Voice

Wekelijks lees je de interessantste en leukste artikelen in ons tijdschrift Flair, voor de dagelijkse nieuwtjes ben je bij Flaironline.nl aan het juiste adres en via onze social mediakanalen houden we je uiteraard ook op de hoogte. Daarnaast hoef je niks te missen dankzij de tweewekelijkse nieuwsbrief van Flair en kun je sinds kort verschillende video’s vinden op Flair TV. Maar wist je ook dat je met Flair kunt praten dankzij Flair Voice? Met slechts een paar stappen kun je je aanmelden en kun je dagelijks je horoscoop en/of een huishoudtip ontvangen. We spreken je daar!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.