Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Flair’s Adventskalender 2020 #8: win een overnachting ínclusief ontbijt bij BUNK Utrecht

Flair’s Adventskalender 2020 #8: win een overnachting ínclusief ontbijt bij BUNK Utrecht

Flair’s Adventskalender 2020 #8: win een overnachting ínclusief ontbijt bij BUNK Utrecht

Je kunt helaas niet meer meedoen aan deze actie. Houd Flair’s Adventskalender in de gaten voor andere toffe prijzen!

Het jaar 2020 gaat dan misschien niet de boeken in als het meest gezellige jaar, maar dat betekent natuurlijk niét dat we het niet feestelijk kunnen afsluiten. Integendeel: om er het beste van te maken, kun je de hele maand december waanzinnige prijzen winnen bij Flair. Niet één keer per week, maar élke dag vallen er prachtige items én uitjes te winnen in de fantastische Flair’s Adventskalender. Vandaag gaat het achtste vakje open en maak je kans op een getaway in eigen land bij BUNK Utrecht.

Win: overnachting en ontbijt bij BUNK Utrecht

Een tripje over de grens zit er helaas even niet echt in, maar in Nederland vind je ook de tofste plekken om te slapen. Bij BUNK Utrecht verblijf je namelijk in een monumentale kerk en da’s minstens zo magisch als het klinkt. De Westerkerk, op steenworp afstand van Utrecht Centraal en het centrum, is in 2019 omgetoverd tot de eerste locatie van de hotelketen en is een ontmoetingsplek voor normaliter toeristen én de inwoners van Utrecht. Bij BUNK kun je niet alleen slapen, maar je vindt er ook een restaurant met een bar waar zelfgebrouwen biertjes worden getapt. Tof, toch? Extra tof: Flair mag een overnachting voor twee personen weggeven, ínclusief ontbijt. Zo ben je er toch even helemaal tussenuit.

Maak kans!

Wil jij kans maken op de overnachting inclusief ontbijt bij BUNK Utrecht? Vul dan snel het winformulier hieronder in en vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief van Flair!

Winnen met Flair’s Adventskalender

Hoewel Sinterklaas, Kerstmis én Oud & Nieuw er dit jaar misschien anders uitzien dan normaal, blijft december een feestmaand. Om dat te vieren pakken wij uit met Flair’s Adventskalender, waarbij je niet iedere week maar élke dag kans maakt op een te gekke prijs. Elke dag opent weer een nieuw vakje, met daarachter een fantastische wannahave. Na het openen van het vakje van vandaag kun je tot nog één week na dato meedoen met de betreffende winactie. De winnaars brengen wij na het sluiten van de winactie op de hoogte. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker