Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Flair’s Adventskalender 2020 #14: win een HUAWEI WATCH FIT smartwatch

Flair’s Adventskalender 2020 #14: win een HUAWEI WATCH FIT smartwatch

Flair’s Adventskalender 2020 #14: win een HUAWEI WATCH FIT smartwatch

Je kunt helaas niet meer meedoen aan deze actie. Houd Flair’s Adventskalender in de gaten voor andere toffe prijzen!

Het jaar 2020 gaat dan misschien niet de boeken in als het meest gezellige jaar, maar dat betekent natuurlijk niét dat we het niet feestelijk kunnen afsluiten. Integendeel: om er het beste van te maken, kun je de hele maand december waanzinnige prijzen winnen bij Flair. Niet één keer per week, maar élke dag vallen er prachtige items én uitjes te winnen in de fantastische Flair’s Adventskalender. Vandaag gaat het veertiende vakje open en maak je kans op een sportieve én stijlvolle HUAWEI WATCH FIT smartwatch.

Bewegen was nog nooit zo leuk

Met het nieuwe jaar in het verschiet denken we traditiegetrouw alvast na over onze goede voornemens. Na al het lekkers dat we in december verorberen, behoren gezonde voeding én (meer) sporten vaak tot onze doelen. Wat je hoe dan ook gaat helpen bij dat tweede, is de HUAWEI WATCH FIT. Hiermee kun je in één opslag zien hoeveel stappen je hebt gezet tijdens die heerlijke winterse wandeling én word je eraan herinnerd om de benen te strekken als je al iets te lang op je billen zit. Ook houdt-ie bij hoe je nachtrust is. Misschien wel nog handiger is dat er op deze smartwatch van Huawei work-outs voor je klaarstaan. Zo kun je dus op ieder moment en waar dan ook jouw eigen sportles creëren, samen met jouw horloge. Door de regen of kou naar de sportschool hoeft dus niet langer meer, want dat bewegen doe je gewoon in de woonkamer of waar je maar wilt. Extra fijn: de smartwatch heeft een batterij duur tot maar liefst tien dagen.

Maak kans!

Wil jij kans maken op een HUAWEI WATCH FIT in de kleur oranje (t.w.v. 129,99 euro)? Vul dan snel het winformulier hieronder in en vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief van Flair!

Winnen met Flair’s Adventskalender

Hoewel Sinterklaas, Kerstmis én Oud & Nieuw er dit jaar misschien anders uitzien dan normaal, blijft december een feestmaand. Om dat te vieren pakken wij uit met Flair’s Adventskalender, waarbij je niet iedere week maar élke dag kans maakt op een te gekke prijs. Elke dag opent weer een nieuw vakje, met daarachter een fantastische wannahave. Na het openen van het vakje van vandaag kun je tot nog één week na dato meedoen met de betreffende winactie. De winnaars brengen wij na het sluiten van de winactie op de hoogte. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker