Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Flair’s Adventskalender 2020 #10: win 4x draadloze oortjes van Skullcandy

Flair’s Adventskalender 2020 #10: win 4x draadloze oortjes van Skullcandy

Flair’s Adventskalender 2020 #10: win 4x draadloze oortjes van Skullcandy

Je kunt helaas niet meer meedoen aan deze actie. Houd Flair’s Adventskalender in de gaten voor andere toffe prijzen!

Het jaar 2020 gaat dan misschien niet de boeken in als het meest gezellige jaar, maar dat betekent natuurlijk niét dat we het niet feestelijk kunnen afsluiten. Integendeel: om er het beste van te maken, kun je de hele maand december waanzinnige prijzen winnen bij Flair. Niet één keer per week, maar élke dag vallen er prachtige items én uitjes te winnen in de fantastische Flair’s Adventskalender. Vandaag gaat het tiende vakje open en maak je kans op draadloze Sesh Evo oortjes van Skullcandy.

Win: draadloze oortjes van Skullcandy

Op persoonlijk vlak heb je de afgelopen maanden ongetwijfeld wat ups meegemaakt, maar het jaar 2020 is er ook één geweest vol downs. Waarom, dat hoeven we niet eens uit te leggen. Al die hoogte- en vooral dieptepunten hebben een hoop vragen opgeleverd. Wanneer is de ellende voorbij? Wat en hoe nu verder? In zekere zin heeft de situatie anno nu ons ook nieuwsgierig gemaakt naar de toekomst. In het kader daarvan heeft Skullcandy de set CURIOUS gelanceerd, bestaande uit draadloze Sesh Evo oortjes in de kleur Curious Blue. Deze hebben een batterijduur van maar liefst 24 uur, geïntegreerde Tile™ technologie en zijn zweet én waterbestendig. Handig voor als je (buiten) gaat sporten dus, onder het mom van goede voornemens.

Maak kans!

Wil jij kans maken op die kleurrijke, draadloze oortjes van Skullcandy ter waarde van 79,99 euro? Vul dan snel het winformulier hieronder in en vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief van Flair!

Winnen met Flair’s Adventskalender

Hoewel Sinterklaas, Kerstmis én Oud & Nieuw er dit jaar misschien anders uitzien dan normaal, blijft december een feestmaand. Om dat te vieren pakken wij uit met Flair’s Adventskalender, waarbij je niet iedere week maar élke dag kans maakt op een te gekke prijs. Elke dag opent weer een nieuw vakje, met daarachter een fantastische wannahave. Na het openen van het vakje van vandaag kun je tot nog één week na dato meedoen met de betreffende winactie. De winnaars brengen wij na het sluiten van de winactie op de hoogte. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker