Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Flair’s Adventskalender 2020 #12: win 2x exclusieve gouden hardloopschoenen van HOKA

Flair’s Adventskalender 2020 #12: win 2x exclusieve gouden hardloopschoenen van HOKA

Flair’s Adventskalender 2020 #12: win 2x exclusieve gouden hardloopschoenen van HOKA

Je kunt helaas niet meer meedoen aan deze actie. Houd Flair’s Adventskalender in de gaten voor andere toffe prijzen!

Het jaar 2020 gaat dan misschien niet de boeken in als het meest gezellige jaar, maar dat betekent natuurlijk niét dat we het niet feestelijk kunnen afsluiten. Integendeel: om er het beste van te maken, kun je de hele maand december waanzinnige prijzen winnen bij Flair. Niet één keer per week, maar élke dag vallen er prachtige items én uitjes te winnen in de fantastische Flair’s Adventskalender. Vandaag gaat het twaalfde vakje open en maak je twee keer kans op een paar exclusieve gouden (!) hardloopschoenen van HOKA.

Win: 2x gouden hardloopschoenen van HOKA

Het is half december en we naderen het nieuwe jaar alweer. Over een kleine drie weken worden alle goede voornemens weer uit de kast getrokken en slaan we weer massaal aan het sporten, gezond eten en ga zo maar door. Hoe start je 2021 beter dan met een paar nieuwe hardloopschoenen? Het merk HOKA ONE ONE heeft een limited edition collectie gelanceerd, genaamd ‘The Gold Standard’, bestaande uit – jawel – gouden hardloopschoenen voor sporters van élk niveau. Daarvan krijg je toch gewoon zin om te bewegen? Flair mag twee paar van deze toffe exclusives – het Clifton Edge model (t.w.v. 160 euro) – weggeven.

Maak kans

Wil jij kans maken op een paar van deze te gekke gouden hardloopschoenen van HOKA? Vul dan snel het winformulier hieronder in en vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief van Flair.

Het artikel gaat verder onder de afbeelding.

HOKA clifton edge win

Winnen met Flair’s Adventskalender

Hoewel Sinterklaas, Kerstmis én Oud & Nieuw er dit jaar misschien anders uitzien dan normaal, blijft december een feestmaand. Om dat te vieren pakken wij uit met Flair’s Adventskalender, waarbij je niet iedere week maar élke dag kans maakt op een te gekke prijs. Elke dag opent weer een nieuw vakje, met daarachter een fantastische wannahave. Na het openen van het vakje van vandaag kun je tot nog één week na dato meedoen met de betreffende winactie. De winnaars brengen wij na het sluiten van de winactie op de hoogte. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.