Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > WINNEN: Fit in twintig minuten per week

WINNEN: Fit in twintig minuten per week

WINNEN: Fit in twintig minuten per week

Sporten kan soms best een opgave zijn. Als je niet gezegend bent met een flinke portie discipline of een sportgen verzinnen velen van ons smoesjes om onder het sporten uit te komen. 

Maar er gloort hoop aan de horizon! Er is nu een nieuwe fitnessmethode waarbij je in slechts 20 minuten per week (!) fit en gezond wordt!  ‘Kort maar krachtig’ dus, in plaats van ‘meer is beter’.  En het mooie is dat je niet of nauwelijks transpireert omdat je in een ruimte van 17 graden traint. Omkleden is daarom niet nodig. Dat scheelt weer tijd!

Personal trainer

Bij fit20 werk je met een personal trainer. Dit is echt jouw ‘stok achter de deur’. Je traint op afspraak zodat de training makkelijk een vast onderdeel van jouw (werk)week wordt. De resultaten van fit20 zijn merk- en meetbaar, mede dankzij onze speciaal ontwikkelde iPad-applicatie. Binnen drie maanden voel je je sterker, fitter en energieker.

Oergezond!

Daarnaast werkt fit20 met een eigen lifestyleboek: Oergezond! Dit is gebaseerd op ons oeroude DNA, onze genetische blauwdruk die nauwelijks verschilt van onze verre voorouders. Onze moderne levensstijl verschilt wel heel erg met die van onze voorouders en dat kan voor problemen zorgen. Door inzicht en kleine veranderingen kunnen we die voorkomen.

Oergezond! laat zien hoe dit op een prettige en haalbare manier te doen. Je ontdekt wat de belangrijkste gewoonte is om te veranderen, en waarom sommige veelgehoorde gezondheidsadviezen niet kloppen. Je leest wat het beste voedingsadvies is en de meest onderschatte gezondheidsactiviteit. Ontdek waarom in de zon zitten gezond is en plezier beleven geen luxe, maar noodzaak is!

Zelf ervaren?

Flair mag 5 keer 3 trainingen weggeven. En dan krijg je óók nog het lifestyleboek Oergezond!  bij. De totale waarde van deze prijs is € 84,93.

Niet wachten?

Heb je niet gewonnen, of wil je gewoon niet wachten? Bij fit20 kun je één afspraak gratis en vrijblijvend ervaren. Maak een afspraak op www.fit20.nl en lees de meer dan tachtig klantverhalen met resultaten over o.a. afvallen, conditieverbetering en stress- en klachtenvermindering.