Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > De leukste kerstmarkten van Duitsland!

De leukste kerstmarkten van Duitsland!

De leukste kerstmarkten van Duitsland!

Duitsland is de place to be  als het aankomt op kerstmarkten. Van plan om naar een kerstmarkt te gaan, maar weet je nog niet waar? Wij zetten de vier grootste en leukste op een rij. En wil je met Flair kerstshoppen in Duitsland? Scrol dan snel naar beneden!

195e Heimat der Heinzel bij Alter Markt in Keulen

Nog op zoek naar inspiratie voor kerstversiering? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze grote, maar sfeervolle kerstmarkt telt meer dan 180 kraampjes. De sprookjesachtige Alter Markt is de thuishaven voor elfen en kabouters en je kunt de Kerstman hier hoogstpersoonlijk ontmoeten. Vergeet ook je schaatsen niet, want er is een grote ijsbaan.

Dortmunder Weihnachtsmarkt in Dortmund

Bij deze gezellige kerstmarkt met meer dan 300 kraampjes zul je je niet gauw vervelen. Middelpunt van de markt is een kerstboom van 45 meter hoog. Je hoeft niet bang te zijn om iets te missen, want er worden rondleidingen over de markt gegeven. Je kunt glühwein en Bratwurst proeven, genieten van live entertainment en er zijn genoeg activiteiten voor de kinderen, zoals poppenkasten en knutselmiddagen.

43e Internationaler Weihnachtsmarkt Essen

In Essen vindt dit jaar van donderdag 19 november tot en met woensdag 23 december de 43e Internationaler Weihnachtsmarkt plaats. Met meer dan 250 kraampjes kun je deze markt rekenen onder de grootste kerstmarkten van Duitsland. Genoeg inspiratie om op te doen, dus! De markthandelaren komen dit jaar uit meer dan twintig verschillende landen, waardoor je verschillende kerstculturen kunt leren kennen. Leuk: waan je terug in de Middeleeuwen op de Flachsmarkt of ga in het reuzenrad op de Burgplatz.

Kerstmarkt CentrO in Oberhausen

Op ongeveer een half uurtje rijden van de kerstmarkt in Essen, ligt het grootste shoppingcenter van Europa: CentrO, een heuse beleving met meer dan 300.000 kerstlichtjes. Ook hier wordt een jaarlijkse kerstmarkt georganiseerd, met maar liefst 150 houten kraampjes. Eigenlijk zijn hier drie verschillende markten, waaronder de Kaboutermarkt en de Bergkerstmarkt. Je kunt hier allerlei  lekkernijen proeven en ook voor kinderen is hier meer dan genoeg te doen.

Ga met Flair mee kerstshoppen in Duitsland!

Krijg je de kerstkriebels van deze leuke kerstmarkten? Ga mee met Flair! Tijdens een geheel verzorgd weekend gaan we onder andere naar de kerstmarkt in Essen en CentrO in Oberhausen. Kijk hier voor meer informatie en ga mee tijdens dit fantastische weekend!

De glühwein en chocolademelk staan voor je klaar. Waar wacht je nog op?