Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Snel boeken: dagje wellness met sensationele korting

Snel boeken: dagje wellness met sensationele korting

Snel boeken: dagje wellness met sensationele korting

Toe aan een relaxmoment? Gun jezelf een dagje wellness in de mooiste resorts van Nederland. Nu met sensationele korting. 

Flair samen met DagjeWellness.nl

IWR TreatmentsKom helemaal tot rust en laat jezelf verwennen in een van de zes deelnemende wellnessresorts. Bestel tickets vanaf slechts € 12,95* en ontvang daarnaast een Treatments Hair & Body Shower Foam cadeau.


Watervallen & lagunes

Kies bijvoorbeeld voor Elysium, een oase van rust midden in de Randstad. Geniet van tropische watervallen en lagunes, of neem een duik in het duizend-en-een-nachtzwembad.

Rust, ruimte & privacy
Of ga naar de Veluwse Bron, het meest uitgestrekte wellnessresort in Nederland en gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. Rust, ruimte en privacy staan hier centraal. In de verschillende restaurants is het goed toeven in je badjas, mede door het mooie uitzicht over het meer.

Bestel direct je tickets voor de deelnemende wellnessresorts:
Elysium in Bleiswijk
Veluwse Bron in Emst
Spapuur in Tilburg
Spawell in Peize
Zwaluwhoeve in Hierden – uitverkocht
Thermen Holiday in Schiedam – uitverkocht

Samen genieten
Bestel gerust meerdere tickets, om de prijs hoef je het niet te laten. De tickets zijn geldig t/m 31 januari 2018. Leuk voor jezelf, samen met je lover of om cadeau te geven aan je moeder, zus of beste vriendin. Wanneer ga jij genieten van een heerlijk dagje wellness?

*Kijk voor de actievoorwaarden op de bestelpagina van het wellnessresort.