Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Bestel nu kaarten voor hitmusical ‘The Bodyguard’ met € 10 voordeel per ticket!

Bestel nu kaarten voor hitmusical ‘The Bodyguard’ met € 10 voordeel per ticket!

Bestel nu kaarten voor hitmusical ‘The Bodyguard’ met € 10 voordeel per ticket!

Heb jij ‘The Bodyguard’ al gezien? De musical, gebaseerd op de wereldberoemde filmhit met Whitney Houston en Kevin Costner, brengt het romantische en spannende verhaal van popster Rachel Marron en bodyguard Frank Farmer. En jij kunt deze musical nu gaan zien met € 10 voordeel per ticket!

De musical vertelt het verhaal van een secret service agent die bodyguard is geworden. Zijn taak is om een grote musicalster te beveiligen, aangezien zij lastiggevallen wordt door een stalker.

Groot succes
‘The Bodyguard’ is sinds vorige jaar in het Beatrix-theater in Utrecht te bewonderen en is een groot succes! De rol van Whitney Houston wordt gespeeld afwisselend gespeeld door April Darby en Romy Monteiro. Die laatste mocht voor haar rol zelfs een Musical Award voor aanstormend talent in ontvangst mocht nemen! Mark van Eeuwen, Dave Mantel en Miro Kloosterman schitteren afwisselend in de rol van de bodyguard.

Wil jij ook meezingen met de hits van Whitney Houston, waaronder I wanna dance with somebody’, ‘Run to you’, ‘One moment in time’ en natuurlijk haar wereldhit ‘I will always love you’?  Bestel dan nu hier je kaarten via Flair en jij kunt binnenkort de musical gaan zien in het Beatrix Theater in Utrecht.