Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Aanbieding: Zon, zee en shoppen in Den Haag

Aanbieding: Zon, zee en shoppen in Den Haag

Aanbieding: Zon, zee en shoppen in Den Haag

Zin om Den Haag zelf te ontdekken? Midden in de binnenstad vind je het fijne hotel Ibis Den Haag City Centre. Klaar voor de start? Shop! Oh, en vergeet daarna niet nog even uit te waaien aan het strand van Scheveningen.

Den Haag bruist in alle opzichten. Je vindt in de Hofstad bekende musea als Panorama Mesdag en het Mauritshuis, maar ook het Omniversum en Madurodam. Ook heel verrassend is Chinatown met oosterse winkels, Aziatische supermarkten en Chinese restaurants in het hart van de stad. En daarna? Op naar Scheveningen waar je met de tram in no time bent. Neem eens een kijkje in de oude vissershaven, hap een harinkje bij Simonis of drink een drankje bij De Dagvisser.

Ibis Den Haag City Centre(***) ligt in het hart van de Haagse binnenstad op 450 meter van het Binnenhof. Je slaapt in een heerlijk Ibis Sweerbed in een comfortabele kamer. Voordat je op pad gaat, geniet je eerst van een uitgebreid ontbijtbuffet. Verder is er een supermoderne bar waar lichte maaltijden en snacks worden geserveerd.

Dit krijg je allemaal

* 2x overnachting
* welkomstdrankje
* 2x ontbijtbuffet
* Gratis stadsplattegrond
* toegang tot Holland Casino
* gratis wifi

Dit kost het

€ 89 p.p. in maart t/m juni en september t/m november. € 82,50 p.p. in juli en augustus. € 76,50 p.p. in december. Prijzen zijn o.b.v. een tweepersoonskamer. Toeristenbelasting € 3,30 p.p.p.n. Toeslag eenpersoonskamer zie Marrea.nl. Reserveringskosten: € 14,50 per boeking. Dit arrangement is geldig t/m december 2016 m.u.v. feestdagen.

Reserveren

Dat kan via Marrea Hotelarrangementen op (0571) 277744 of ga naar Marrea.nl