Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > 6x winnen: deze mooie ketting van 2 THE MOON ‘N BACK

6x winnen: deze mooie ketting van 2 THE MOON ‘N BACK

6x winnen: deze mooie ketting van 2 THE MOON ‘N BACK

Een ketting die mooi om je nek hangt met liefde voor jezelf of een ander. Dat is waar 2 THE MOON BACK voor staat. 

2 THE MOON ‘N BACK

Eigenaresse Chabelli Stoekenbroek is een halfjaar geleden haar sieradenmerk 2 THE MOON ‘N BACK begonnen. Alle sieraden maakt zij zelf met liefde en passie. Dit is ook waar het merk 2 THE MOON ‘N BACK voor staat. Liefde voor jezelf of voor een ander tot de maan en weer terug. Dit kun je uiten door een sieraad aan jezelf cadeau te geven of aan een ander waar je veel om geeft. Haar eigen favoriete quote is daarom ook ‘Describe your feelings with jewelry’.

Alle sieraden zijn gemaakt van chirurgisch staal met daaromheen een zilver of goud laagje. Door gebruik te maken van dit materiaal zijn de sieraden nikkelvrij en verkleuren ze niet.

WINNEN?

Je kunt kans maken op één van de ‘Double Heart’ kettingen (t.w.v. €18,95- €21,95). De kettingen zijn ideaal te combineren met andere kettinkjes, maar ook geschikt om alleen te dragen. Het is een speciaal en uniek kettinkje en maakt jouw outfit helemaal af. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, vul het onderstaande formulier in en wie weet hangt bij jou binnenkort deze mooie ketting om je nek.

Voor meer sieraden kun je een kijkje nemen op de website van 2 THE MOON ‘N BACK.