Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Acties > Buitenkansje: Bestel tickets voor de succesvolle soloshow van Simone Kleinsma met 25% voordeel

Buitenkansje: Bestel tickets voor de succesvolle soloshow van Simone Kleinsma met 25% voordeel

Buitenkansje: Bestel tickets voor de succesvolle soloshow van Simone Kleinsma met 25% voordeel

De show Simone! van Simone Kleinsma (zangeres, actrice, musicalster en presentatrice) werd wegens groot succes verlengd en start deze zomer in het DeLaMar Theater Amsterdam. Wij geven je de kans om deze geweldige show met 25% voordeel te gaan zien! 

Simone!

Simone Kleinsma is terug met een nieuw soloprogramma, en hoe! In deze zeer persoonlijke show leer je de vrouw achter de vedette kennen. Simone: de zangeres, de musicalster, kleinkunstenaar en actrice, al deze rollen komen samen in deze ene, bijzondere show.

Begeleid door niemand minder dan Cor Bakker op de vleugel haalt Simone vroege herinneringen op, deelt ze haar dromen, maar ook haar onzekerheid en verdriet. Zingend en spelend verklaart ze de liefde, mijmert, grapt, vervloekt en klapt uit de school. Lang gekoesterde liedjes worden afgewisseld met gloedvolle nieuwe teksten die liefdevol en genadeloos verwoorden waar Simone nu staat. Een compleet en actueel portret van een gerijpte rasartiest die reflecteert op hoe ze tot nu toe geleefd heeft. En die, als ze het zelf voor het zeggen heeft, nog een heel leven heeft te gaan.

Tickets met 25% voordeel!

Klinkt als een show die je niet wil missen toch? En nu kun je ook nog eens met korting naar Simone! dankzij de Muscial Club van Flair! Yesss!
Bestel je tickets dus snel en laat je meevoeren door de prachtige stem van Simone Kleinsma!

Lees ook:

Grijp je kans: bewonder deze zomer super voordelig hitmusical The Bodyguard!

Speciaal voor Flair: gratis rang upgrade voor de swingende musical In de ban van Broadway

Yes! Ferry Doedens binnenkort te zien in hitmusical The Bodyguard